15/09/14

mid semester break.

Now, mid semester break, aku stayed kat umah just rest, homework pun banyak, assignment masih ada yang belum siap. Terasa malas plak, ntah kenapa..emm. Mood nak study pun dah ke laut, asyik berangan je kerjanya.

Tak boleh jadi ni, exam dah tinggal beberapa bulan lagi, 3 bulan dari sekarang aku kena prepare sebelum final exam tiba. Macam mana nak study kalau fikiran asyik ke planet pluto je, any suggest?.


2 ulasan:

  1. study study.. ish2.. kalau markah rendah x dapat hadiah dri kak gee.. hehehe..

    BalasPadam