15/09/14

mid semester break.

2 ulasan:
Now, mid semester break, aku stayed kat umah just rest, homework pun banyak, assignment masih ada yang belum siap. Terasa malas plak, ntah kenapa..emm. Mood nak study pun dah ke laut, asyik berangan je kerjanya.

Tak boleh jadi ni, exam dah tinggal beberapa bulan lagi, 3 bulan dari sekarang aku kena prepare sebelum final exam tiba. Macam mana nak study kalau fikiran asyik ke planet pluto je, any suggest?.


14/09/14

Lelah



Aku di ajar agar tidak meminta dengan sesiapa pun kerana memberi itu lebih baik dari meminta. Kadang-kadang hidup ini buatku jadi makin lelah,

lelah dengan kerenah manusia yang suka menilai tanpa tahu kisah yang sebetulnya..
lelah dengan kehidupan yang aku jalani sekarang..
bukan aku tidak bersyukur tapi aku mengharapkan sebuah kehidupan yang lebih baik.

Mungkin bahagia itu akan datang setelah lelah itu pergi jauh dari hidupku..
Aku lelah menghadapi sesuatu yang menjadikan aku tertekan dalam setiap hal..

note: ape la yang aku tulis agaknya..aku sendiri pun tak faham..haha